Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

“DSB er i bedre form, end de fleste tror” (Jernbanen i dag)

af Bjarke Hvass, Valby, 27/9 2018, 10:15 (2009 dage siden) @ mikedk2100

Man har jo også indført det på S-banen, hvor man i weekenden og aftenen skal stoppe på alle stationer på strækningen til Køge. Nogen vil påstå, at det jo kun er ganske få minutter turen er længere, men psykologisk gør det rigtig meget, at toget stopper ved enhver station - det er dræbende, og derfor er også denne tur erstattet af bil.

Valget af hyppigere men langsommere tog skulle være begrundet i at fritidsrejsende hellere vil have hyppigere afgange, så de slipper for at tjekke afgangstider, fremfor færre tog hvoraf nogle kommer lidt hurtigere til København. De passagerer som benytter stationer hvor f.eks. E og H toget ikke stopper vil derfor have 10-minutters drift i store dele af weekenden på bekostning af at nogle passagerer får forlænget rejsen til København med ca. 5 minutter. Om det har givet flere eller færre passagerer efter det blev indført ved jeg ikke.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billederHectorrail

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak