Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

“DSB er i bedre form, end de fleste tror” (Jernbanen i dag)

af Scharfenberg, 28/9 2018, 21:28 (2034 dage siden) @ Togbus

I dag kan man tage IC fra Esbjerg og skifte til lyntog i Odense. Så er man i Kbh. på i alt 2:38.


Hvis man tør satse på, at lyntoget afventer IC-toget fra Esbjerg. Stort set alle de gange jeg har været med til København i de sidste ½ år, er lyntoget kørt når IC-toget når Odense. Men det er da et fint markedsføringsstunt, når man ikke er i stand til at tilbyde andet en 'regionaltog' fra Danmarks 5. største by - problemet er bare, at det hurtig bliver gennemskuet !!! :-)


Man kan tage bilen - lidt langsommere, men så er man sikker på at nå frem. 3 til 3½ time alt afhængig af hvormange andre frafaldne togpassagerer som også vælger motorvejen den dag. Der er valgfrit afgangstidspunkt.

Køge Bugt motorvejen ind mod byen og Motorring 3 i sydgående retning sander til allerede kl. 6.30. Og det bliver kun værre fremover

--
Med venlig hilsen
Scharfenberg

Kobler din kollektive trafik sammen efter bedste evne


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB MH336
Stenlejerne på Sjællands Odde A/S
Stenlejerne på Sjællands Odde A/S

Sjællands Odde består primært af sten og grus, som er ført dertil af skiftende havstrømme. I næsten 100 år blev disse materialer gravet ud, knust, sorteret og fragtet bort, og en 600 mm smalsporsbane med både damp- og diesellok spillede en vigtig rolle i et effektivt transportsystem.

Læs mere

Jernbanebøger

De danske gasværker og banerne omkring

De danske gasværker og banerne omkring. Pris 330 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak