Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Foto af kupévogn.

af UTJ, 17/10 2010, 17:17 (4939 dage siden) @ Erik V. Pedersen.

Hej.

Som den der satte denne tråd i gang, må jeg sige tak for de mange indlæg, der allerede har været på banen, omend vi stadig mangler lige "BILLEDET" af vognen uden Q-maskiner, Egon´er og Bøffer.

Der er kommet mange af de "skæve" fotos, som vi ellers aldrig ser, fordi de hverken hører til det ene eller andet egentlige tema.

Til UTJ lige den bemærkning, at kupé vognen stod ØST for Dybbølsbroen, se -især- Tommy´s foto, det 5. indlæg i tråden, hvor man ser vognen fotograferet fra broen og med Kødbyen i baggrunden.

Jfr. Olsen-banden fotografierne er der heller ingen tvivl om, at også CLE-vognen stod øst for Dybbølsbroen, så ........

Jeg må erkende, at jeg husker det ikke, men det tyder da mere på en udskiftning af kupévognen til CLE-vognen. Olsen-banden på sporet havde premiere 26/9-1975, så hvem husker bare det, som var det i går.

Hilsen og tak for indsatsen til nu,
Erik V. Pedersen.
www.evp.dk

PS. Se evt. også min side om netop disse områder, København Gb, Togekspeditionen: http://evp.dk/index.php?page=togekspeditionen og Vognekspeditionen: http://evp.dk/index.php?page=vognekspeditionen , hvor der er flere fotos fra området der omkring, --bare ikke af "Vognen".

Her ville kupévognen ellers have pyntet !!!

Jeg husker nu også - efter Tommys fortvivlense at de to vognkasser stod i forlængelse af hinanden øst for broen. Begge vognkasser stod ved broen i slutningen af 1970'erne. Jeg kan huske det, fordi jeg syntes det "så rodet ud"......


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak