Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Ny s-togskøreplan fra 10/12 (Generelt)

af steenth, 21/10 2018, 13:38 (2007 dage siden) @ KKLD

Mange af ændringerne er set før i tidligere køreplaner, som du skrev.

Men det mest interessante/nye er som du skrev:
"Linje C: Klampenborg-Frederikssund (Dog uden stop på Kildedal om natten)"

Før plejede Linje C kun at køre til København H hvor den stoppede på Kildedal. Linje F kørte til Klampenborg.

Men nu er der generelt bedre betjening for dem der skal fra København H-Klampenborg, på bekostning af dem fra Hellerup-Klampenborg og Hellerup-Ny Ellebjerg, som enten skal vente 7/18 minutter på Hellerup St for at skifte mellem Linje C og F, afhængigt at kørselsretning.

Det er svært at skabe gode forbindelser alle steder med linje F, når man skal hensyn til forbindelser på Ny Ellebjerg, Flintholm, Ryparken og linjer A og C på Hellerup.

Er der nogen der har en idé om, hvorfor de ændrede natkørslen?

Man vil have de samme linjer på, nat, aften og weekend - det er lettere at formidle. BDK har haft en aftale omkring udskiftning af reklamer på Nørreport som har blokkeret for det.

Derudover kiggede jeg på Linje H. Hvordan kan det egentlig være, at den lige stopper på Østerport? Jeg ser tit en masse fyldte tog. Kunne man ikke lade Linje H fortsætte til fx enten Hellerup, Klampenborg, Lyngby, Holte eller Hillerød?

For det første mangler der materiel. Klampenborgbanen er laveste med antal passagerer, så der ikke noget behov her. Nordbanen er dækket godt ind. Det er Høje Taastrup og Frederikssundbanerne som har mest behov for flere tog, når man ser på passagertal.

Mvh
Steen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak