Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

DOT afskaffer mobilklippekortet (Trafikpolitik)

af steenth, 22/10 2018, 22:41 (2003 dage siden) @ Henrik Hansen

Det var ikke DSB, der indførte takst Vest. Det var dikteret politisk, at de takstgrænser, der var mellem de forskellige trafikselskaber og forskellige takstsystemer skulle fjernes. Det skete også ved Takst Øst.


Det var DSB der udtalte sig på egne vegne omkring bortfaldet at 65-billet og ungdomskort, der gav op til 50% rabat. Netop enkelthed blev det bærende argument - DSB mener åbenbart ikke, at sine kunder har de nødvendige evner til at kunne gennemskue mere end et produkt !!

Ungdomskort blev ikke afskaffet, som er en helt anden ordning - det var DSB ung som blev afskaffet. Men de unge kan stadig købe billetter med 25% rabat uden det er nødvendig med særlig kort. Men fælles for både unge og ældre var at den høje rabat på 40% kun kan fås via rejsekort på bestemte tidspunkter.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

De danske Sukkerfabrikker
De danske Sukkerfabrikker

Aktieselskabet De danske Sukkerfabrikker (DdS) blev grundlagt i 1872 af finansmanden etatsråd C. F. Tietgen og blev snart en af Danmarks største virksomheder. Ved at bygge nye og opkøbe eksisterende sukkerfabrikker, fik DdS monopol på sukkerproduktion.

Læs mere
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak