Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

DOT afskaffer mobilklippekortet (Trafikpolitik)

af Henrik Hansen ⌂, Vejen, 23/10 2018, 11:23 (1983 dage siden) @ jensdk

De får pænt sovset pappendlerkort sammen med mobilklippekort - måske fordi der ikke er godt argument for at afskaffe mobilpendlerkortet?

Hvordan kan et plastickort være mere digitalt end en app på telefonen? I praksis er det jo et digitalt tilbageskridt. Hvis man som lejlighedsvis bruger fortsat vil være ren digital, er der tale om en reel prisstigning på 33% fra 18 kroner (mobilklippekort) til 24 kroner (mobilbillet) for en rejse på 2 zoner.

Længe leve monopolet.

Som sædvanligt en gang nonsens, uden hoved eller hale, når et trafikselskab forsøger at forklare hvorfor priserne nu igen skal stige. Tror de virkelig, at kunderne er så dumme, at de ikke kan gennemskue en sådan gang tomme tykt spin...

Jeg kan forstå at man afskaffer pendlerkortet at pap, det giver måske god mening - men hvorfor så bibeholde det for pensionister - her pensionisterne lettere ved at finde et salgssted end en ikke pensionist ?

Helt tåget bliver det, når der argumenteres for at afskaffe mobilklippekortet. Et produkt som nok har de laveste omkostninger til den nødvendige infrastruktur - kunderne betaler så at sige for den. Øvelsen går udelukkende på, at skrabe flere penge i kassen, og så kan vi jo forsøge at binde kunderne diverse 'løgne' på ærmet, så som forenklinger og manglende salgssteder....


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts


Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak