Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

DOT afskaffer mobilklippekortet (Trafikpolitik)

af Scharfenberg, 23/10 2018, 13:58 (1984 dage siden) @ jensdk

Læs lige argumentet på hjemmesiden én gang til:
"Hvorfor udfaser I pappendlerkort og mobilklippekort, som passagererne er meget glade for?
Vi har i mange år fået kritik fra forbrugerrepræsentanter og pendlerforeninger for, at det er for svært at finde vej gennem billetjunglen i den kollektive transport.

Derfor har vi i DOT en klar strategi om at have få, stærke, digitale løsninger. Det skal gøre det nemmere for kunderne at finde frem til den billigste billet.

Vi kan se en udvikling i de senere år, hvor mange fysiske salgssteder lukker. Det gør det stadigt vanskeligere for os at tilbyde en tilfredsstillende service til de kunder, der holder fast i pappendlerkortet."

De får pænt sovset pappendlerkort sammen med mobilklippekort - måske fordi der ikke er godt argument for at afskaffe mobilpendlerkortet?

Hvordan kan et plastickort være mere digitalt end en app på telefonen? I praksis er det jo et digitalt tilbageskridt. Hvis man fortsat vil være ren digital, er der tale om en reel prisstigning på 33% fra 18 kroner (mobilklippekort) til 24 kroner (mobilbillet) for en rejse på 2 zoner.

Længe leve monopolet.

Jeg ved ikke, hvorfor de ikke nævner det, men jeg mener at have hørt, at mobilbilletter er nemme at svindle med, og at især mobilklippekortet grundet deres værdi er i høj kurs hos både svindlere og hælere.

--
Med venlig hilsen
Scharfenberg

Kobler din kollektive trafik sammen efter bedste evne


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB H783

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak