Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Ikke flere køreplaner fra DSB? (Generelt)

af andersj, Aalborg, 27/11 2018, 22:49 (1967 dage siden) @ Henrik Hansen

Jeg nægter at tro, at DSB ikke udgiver køreplaner, fordi de vil skjule at kørslen så tit er uregelmæssig. Jeg frygter, at de selv tror, at de er smarte.


Det er sikkert udtænkt af de tre nye 'Innovations-rebeller', som noget nyskabende og særdeles innovativt, nemlig et morderne jernbaneselskab ikke behøves en køreplan - mød op på stationen, så kommer toget engang (måske) - det er f..... innovativt og fremsynet :-)

Beslutningen om ikke at udgive en PDF køreplan, kan bedst betegnes som arrogant og endnu et skred ned af troværdighedsstigen for selskabet fra Telegade.

Her er begrundelsen fra DSB:

"Beslutningen er en del af en samlet kommunikationsstrategi for køreplansskiftet, hvor vi i år vælger at nedtone kommunikation om køreplansskiftet generelt og i stedet målretter den mere til de kunder og stationer, der reelt kommer til at opleve ændringer.
I løbet af et år ændrer vi generelt vores køreplan rigtigt mange gange. Vi vil derfor gerne væk fra en bred kommunikation af køreplansskiftet, der på mange måder giver kunderne en falsk forventning om en køreplan for et helt år, og hen imod en kommunikation, der målretter sig direkte mod de berørte kunder, når de reelt rammes af ændringer i køreplanen.

I forhold til salget af ”Tog i Danmark” og pdf’er på dsb.dk er begrundelsen for at fjerne disse, at de stadfæster en årskontrakt om en fast køreplan med kunderne, og at de helt grundlæggende hurtigt bliver forældede. Der til kommer, at det helt overordnet er vores strategi og ønske at få vores kunder over på de digitale løsninger frem for de statiske. Og selv om vi lægger køreplanen ud på et dynamisk medie i digital form er den stadig statisk. Vi ved, at den er forældet nærmest før, vi lægger den op."

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak