Nu taler de sammen igen (Generelt)

af Svend @, lørdag 01. december, 2018, 07:42 (931 dage siden) @ Michael Deichmann

Det er dog noget vanskeligt at finde informationer om underdirektøren på DSBs hjemmeside, herunder hvilken funktion han har i DSB. Der er ingen billeder og ingen tekst om ham.

Under direktørerne på den side er der tydeligvis en stribe underdirektører med specielle områder og de er jo også en del af leelsen, bare ikke topledelsen/direktionen. Min googling finder øjeblikkeligt hans LinkedIn profil, hvor der står at han er chef for forhandling og personalejura i DSB. Så det giver jo ret god mening at det er ham der er på banen.

.
Ja, det kan man se af de jobs han har haft rundt omkring på det seneste - og det er ikke så få ;-) Men de praler bare ikke med ham på DSBs egen hjemmeside, eller noget andet sted. For mig er det lidt underligt - underdirektør eller ej - at de lader en sagsbehandler være talerør for hele virksomheden. Men det er måske meget smart for de ansvarlige direktører at holde sig lidt i baggrunden og dermed undgå at få alt for meget snavs på fingrene.

--
Svend


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Det Lolland-Falsterske Jernbane-Selskab 1874 - 1924
Det Lolland-Falsterske Jernbane-Selskab 1874 - 1924

Ved Lollandsbanens 50 års jubilæum i 1924 udgav banen denne bog på 110 sider, der fortæller om banens forhistorie, bygning og drift fra åbningen i 1874 til 1924. Teksten er konverteret til HTML.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen