Igen: Arbejdsnedlæggelse - S-togene fredag morgen (Generelt)

af Jens N @, Fredericia, lørdag 01. december, 2018, 10:07 (170 dage siden) @ hummel_62

Har tidligere hørte på rygte basis at lønnen for at server kaffe fra en vogn i toget gav mere end 400.000 i årsløn

Okay. Personen var også uddannet til kunne arbejde som tog kontrollør og togfører


Jeg mener at oplægget var at DSB ønskede at komme af med de oprindelige stewarder, og derfor fik togførerne til at kunne bestride kaffetjansen også, så man kun havde én personalekategori der kunne begge dele blandt passagererne.

Senere brugte man så det som argument for at de der serverede kaffe fik en for høj løn. Man glemte bare at oplyse at det var DSBs egen idé.

Jeg syntes det var et beskidt kneb overfor det pågældende personale.

Mvh. Jens


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kulturbaner
Kulturbaner
Jernbaner blev i forrige århundredes begyndelse anvendt som egnsudviklingsstøtte til udkantsdanmark. Lars Christensen fortæller i denne artikel om begrebet kulturbaner med eksempler fra bl.a. Grindsted og Alhedebanen på den jyske alhede.


 Læs artiklen 
Hedeland Veteranbanes lokomotiver
Hedeland Veteranbanes lokomotiver
Her er en oversigt over alle smalsporslokomotiver (damp, benzin og diesel) tilhørende Hedelands Veteranbane (Industribaneklubben). Listen er forsynet med links til lokomotiverne i Jernbanen.dk´s database, hvor data og billeder kan ses.
 Læs artiklen 

Lokomotivfabrikker

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen