Førerrumstur Vigerslev-Køge Nord-Ringsted (Generelt)

af P.Jensen, mandag 03. december, 2018, 08:43 (231 dage siden) @ Frank Poulsen

Jeg er klar over at det er et spørgsmål om tid før togforbindelsen Næstved - Køge - København kommer, men indtil da vil selv et meget hurtigt myldretidstog mellem Køge og måske kun til Ny Ellebjerg være attraktivt. (Køretid 15 min?). I dag meget aktuelt på grund af nedfalden ledning ved Karlslunde.

Omkring parkering - Tror stadigvæk at et større parkeringsanlæg ved Køge Nord er aktuelt - jeg tænkte ikke videre mod Ringsted eller måske Tureby, hvor man kunne flytte stationen nogle 100 meter ud mod motorvejsafkørslen. Som du påpeger har antal afgange og hvor nemt det er at benytte (og til en rimelig pris) har stor betydning for benyttelsen.

Hvis der tit er kø før sammenfletningen ved Køge er der altid lidt kø ved Ishøj udfletning (den er ikke optimalt konstrueret) og altid kø fra Vallensbæk, frem til Avedøre og tit videre over Kalvebodbroen - og også op ad motorring 3.

P.Jensen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB ME1505
3 advokat tilbud

Jernbanebøger

Svendborg-Nyborg Banen - 1897-1964
Svendborg-Nyborg Banen - 1897-1964
Pris 230,- kr.
 Læs mere 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen