Det er toger, som er flygtet fra kunderne (Generelt)

af Henrik Hansen ⌂ @, Vejen, mandag 03. december, 2018, 19:06 (728 dage siden) @ Gæst19
redigeret af Henrik Hansen, mandag 03. december, 2018, 19:24

https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE11042878/det-er-toget-som-er-flygtet-fra-kun...

Simpelthen 'Spot on' - et enkelt indlæg der forklarer de problemer (ikke udfordringer) som jernbanen har i dag - og som bestemt ikke er blevet mindre i de sidste år.

DSB kan nok bedst betegnes, som et symptom på tingenes tilstand. Et produkt af flere års forfejlet ledelse og forkvaklet tankegang, der senest er udpenslet ved at man ikke længere ser sig i stand til at lave en køreplan der gælder mere end 2 måneder ud i fremtiden. Alle andre trafikselskaber godt kan håndterer denne opgave, men for Telegade er opgaven åbenbart ikke længere overkommelig - eller for besværlig - også kan man jo også bare vælge at undlade.

Imens ser Danmarks, vel nok igennem historien, ringeste og mindst kompetente transportminister stiltiende til, at DSB langsomt men sikkert graver sig længere og længere ned i hullet. Han venter kun på, at køre bulldozeren frem og fylde hullet med jord, alt imens ledelsen forlader hullet via en forgyldt stige, mens medarbejderne selv må kæmpe sig tilbage - hvis de ellers er i stand til det.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen