Det er toger, som er flygtet fra kunderne (Generelt)

af Togbus, Foldingbro, mandag 03. december, 2018, 20:18 (316 dage siden) @ kme

... og så vil folk have hurtigere tog?!:-D

Nej folk vil have tog som man regne med, dvs kan planlægge transportmønster udfra. Om man skal vælge toget eller fx en bil eller bus.

Dertil vil folk have tog som man med rimelighed kan forvente afgår efter en plan (den køreplan som nu bliver afskaffet) og ankommer den annoncerede tid med en rimelig usikkerhedsmargen, som ikke påvirker planlægningen, forbindelser mv.

Ovenstående krav lever privatbiler op til - eventuelle køer på vejene er ganske konstante og kan indregnes i transporttiden. Busser lever også op til dem og har tilmed den fordel at chaufføren kan give trafikinformation ab sofort.

--
- busser når det er billigst


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Hornbækbanen 1906 - 1916 - 1966
Hornbækbanen 1906 - 1916 - 1966
Dette hæfte på 66 sider om Hornbækbanen blev i 1966 udgivet af Jernbanehistorisk Selskab som en hyldest til banens 50 hhv. 60 års jubilæum. Det er skrevet af Arne Gregersen i samarbejde med Holtrup og EVP. Hæftet er konverteret til pdf-format.
 Læs artiklen 
Indsend billeder
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen