Ny hjemmeside viser antal vogne på togene (Generelt)

af steenth, tirsdag 04. december, 2018, 00:39 (167 dage siden) @ andersj

Interessant nok

Men hvor kommer oplysninger fra om at "Dørene lukker" som der står ca. 50 sek før afgang. Er det bare standard 50 sek før afgang, eller er det rent faktisk forbindelse til hvornår dørlukningen går i gang?


Jeg tror det er fordi der er tale om det nye design til Banedanmarks informationsskærme på perroner og stationer. Dvs. at hvis man på afgangstavlen kan se at "Dørene lukker" så skal man ikke forvente at kunne nå toget, da DSB starter dørlukningsproceduren 45 sekunder inden afgang. Men det gælder kun DSB og kun i tog med togfører.

Det er et nyt design til skærme til stationer, som nu også har fået en net-udgave. Det er TRIS som håndtere det, som skal afløse den nuværende system, når de mener at den er klar til det. TRIS kører / har kørt som test på nogle strækninger med den gamle layout.

Dørlukning vises pt. ud fra køreplanen. Men når det nye signalsystem kommer, så er det toget som styre den del.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Maribo Sukkerfabrik
Maribo Sukkerfabrik
A/S Maribo Sukkerfabrik blev grundlagt i 1896 af Storkøbmand C. A. Quade i Maribo og to store københavnske firmaer. Allerede to år senere blev fabrikken solgt til De danske Sukkerfabrikker og i denne koncern fungerede fabrikken frem til nedlæggelsen i 1963.


 Læs artiklen 
3 flyttefirma tilbud
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen