Kattegat med 350 km/t - Take 2 (Generelt)

af ThomasTT, søndag 16. december, 2018, 10:00 (302 dage siden) @ mpp

Folk skrifter job hvis transporttiden bliver for lang - 3 kvarter giver 1½ ekstra transportstid hver dag!!!!!!


Jeg læste et sted at transporttiden dårligt har ændret sig siden starten af industrialiseringen, vi kan bare nå længere på den samme tid. Så når man gør transporttiden kortere kan folk vælge arbejde længere væk, noget der også bør tages med i betragtningerne :)

(Det er i øvrigt et argument for at bygge en masse nyt – jo flere jobs man kan tage og jo flere medarbejdere der kan komme til en given arbejdsplads, jo bedre)

Det er givetvis korrekt. En undersøgelse fra London satte 45 minutter som ideel pendler-tid. Ikke maksimal tid, men ideel tid. Forstået på den måde, at hvis pendlertiden faldt under 45 minutter, så vil mange være villige til at søge et bedre arbejde eller bedre bolig længere væk.

45 minutter virker meget højt, men det skyldes nok, at undersøgelsen tog det det som en selvfølge, at rejser foregik med tog, hvor man formentlig er villig til lidt længere tid.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen