Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Mobilbilletter (Generelt)

af steenth, 27/12 2018, 09:50 (1945 dage siden) @ Jørgen Pagh Jensen

Rejsekort vil næsten altid være en billigere løsning end mobilbilletter, også selvom man en gang i mellem glemmer at tjekke ud. Det koster altså kun 25 kr., hvilket ofte vil være mindre end den billetpris, man så ikke får betalt.

Rejsekort skal være billigere end andre billettype med undtagelse med rabatordninger som Orange og periodekort. Det er blevet skrevet ind i lov om trafikselskaber, at der skal være en bestemt hierarki imellem billettyper.

Rejsekortet har været dyrt at etablere og har haft mange børnesygdomme. Men nu fungerer det faktisk let og effektivt for de allerfleste. Alligevel bliver det ofte lagt for had, især af nogle, som ikke bruger det.

Jep - det fungere med nogle få kendte fejltype, hvor indstillingen af udstyr i busser og tog-personalets kontrolstyr giver flest problemer. Hvis de er indstillet korrekt, så er prisen normalt korrekt udregnet. Men mange kan ikke gennemskue prisberegning - fx giver en simpel offpeak rabat en del spørgsmål. Og der når det er rabattrin som indvirker på prisen, så står mange af.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak