Afsked fra Haderslevbanen (Jernbanen i dag)

af MY 218 ⌂, tirsdag 01. januar, 2019, 13:15 (169 dage siden)

Søndag den 30.12.2018 var en trist dag i Danmarks jernbanehistorie. Det var den dag, hvor det sidste tog kørte på Haderslevbanen mellem Vojens og Haderslev.
"Haderslev Kommune vil anlægge cykelsti på banestrækningen mellem Haderslev Vest og Haderslev By. DJKs udflugtsafdeling har med kort varsel fået mulighed for at arrangere et særtog med et MR-tog fra DSB og tager derfor afsked med banen på en uvant tur fra Fredericia til Haderslev By og retur. "
Der var mange, der i løbet af dagen ville se et af de sidste tog der skulle have afgang fra haderslev by. Men til den virkelige aller sidste afgang var der højst halvdelen tilbage, der ville sige farvel og opleve den sidste tur på en nu historisk jernbanestrækning.

Jeg hilser alle fotografer og filmere jeg mødte og snakkede med. Og jeg hilser især personalet i og omkring toget, der muliggjorde denne dag!

Haderslev "Bredgade"
[image]

Haderslev "Simmerstedsvej"
[image]

Det sidste tog ankommer i Haderslev By
[image]

Det aller sidste tog afgår fra Haderslev By
[image]

Og det sidste tog i Haderslev Vest
[image]

Jeg vedhæfter lige mit video: Youtube

Godt nytår :)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen