Politisk proportionssans (Generelt)

af Rørvig Station, lørdag 05. januar, 2019, 19:17 (283 dage siden) @ Henrik Hansen

Jeg er bestemt ikke fan af DF eller Kim Christiansen, men man skal huske på, at vi har valgt politikerne for at de skal have en mening om samfundet og deraf komme med nye tiltag - nu kom DF først (!), men tro mig, de andre partier følger hurtigt efter.

Ja. Det er utroligt, så travlt politikerne får med at markere sig, når der sker noget på jernbanen, når det første støv efter sensationsjournalisterne har lagt sig.

Man undrer sig så over, hvor selvsamme politikere og journalister er henne, når der på 14 dage slås lige så mange mennesker ihjel af trafikulykker forårsaget af biler. Og at der dør lige så mange hver eneste dag på grund af bilernes luftforurening. https://politiken.dk/indland/art5009254/Trafikforurening-er-farligere-end-trafik
Her vanker ingen velsignelser fra dronning og statsminister.

Og når en bilist ignorerer signalerne og kører ud foran et tog, er det er jernbaneulykke, selv om det er en bilist, der er årsagen, og bilen med indhold, det går ud over. Ofte med undertoner i pressedækningen, om hvorfor lokoføreren ikke bremsede.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Danske privatbaner

Læs historien om:
Arkil Rail
3 rengøring tilbud
ContecRail
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen