ADVARSEL: Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen udsteder hermed (Generelt)

af Niels Munch @, mandag 07. januar, 2019, 09:04 (193 dage siden)

ADVARSEL fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen af 05.01.2019:

"ADVARSEL: Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen udsteder hermed advarsel på jernbaneområdet

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen udsteder hermed advarsel mod anvendelse af vogntype ”lommevogne” ved transport af sættevogne, herunder - men ikke begrænset til - vogne af typen Sdggmrs udstyret med alle typer saddel/skammel.
Denne advarsel udstedes på baggrund af en orientering fra Havarikommissionen dags dato. Henvendelsen bygger på, at der er identificeret en mulig risiko for, at sættevognen ikke låses fast til skammel/saddel i forbindelse med transport.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har ikke fået dokumentation for, at denne risiko er begrænset til en bestemt type ”lommevogne”, type af skammel/saddel eller kombinationen af disse. På baggrund af dette udsender styrelsen denne advarsel.

Styrelsen opfordrer godsoperatører til at udføre ekstra kontrol ved sikring af låsemekanismen, når sættevogne monteres på godsvogne.

Styrelsen går nu i gang med nærmere at afklare, om denne risiko begrænses til bestemte typer af godsvogne eller bestemte typer af skamler/sadler.

Denne advarsel gælder for det samlede danske jernbanenet, uanset om der er tale om gods i transit eller ej."

Kilde: http://www.trafikstyrelsen.dk/DA/Presse/Nyhedsarkiv/Jernbanesikkerhed/2019/01/ADVARSEL-... .


M.v.h.
Niels


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

  • ADVARSEL: Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen udsteder hermed - Niels Munch, 07/01 2019, 09:04 [*]

DSB plakat 1950

DSB plakat 1950
DSB plakat 1950 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Med P 917 over Sjælland
Med P 917 over Sjælland
Lars B. Christensen har igen været i avisarkivet og har fundet denne levende beretning i Dagens Nyheder en søndag i 1935. I artiklen beskriver journalisten, hvilken oplevelse det var, at køre med på maskinen fra København til Korsør.


 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen