Aarhus-Aalborg igen-igen-igen forsinket yderligere (Jernbanen i dag)

af Lasse Toylsbjerg-Petersen, torsdag 10. januar, 2019, 17:02 (407 dage siden) @ Svend

.
".... men vores leverandør har store vanskeligheder med at levere og installere anlægget."

Hvilket iflg pressemeddelelsen primært relaterer sig til dokumentation, hvor der som bekendt også skal foreligge noget dokumentation i forvejen, som man kan bygge på.

Ja, det er gået meget galt med det her projekt, og det er der mange årsager til fra mange parter. Eksempelvis er der anvendt flere end dobbelt så mange timer på validering som budgetteret, skønt budgettet for validering var 75% højere end tilsvarende sikringsprojekter i andre lande.

Jeg viille gerne diskutere og uddybe mere, men der kommer formentlig et større efterspil af affæren, så derfor er jeg nødt til at stoppe her.

/Lasse


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Sukkerkogeriet Odense
Sukkerkogeriet Odense
Sukkerkogeriet Odense åbnede i december 1873 som en af de første sukkerfabrikker i Danmark. Sydfynske Jernbaneselskab forestod i starten driften på fabrikken indtil man selv begyndte at indkøbe brugte lokomotiver. Her er historien om Odense Sukkerfabrik.
 Læs artiklen 
DSB MK677

Jernbanebøger

På sporet af Italien
På sporet af Italien
Pris 130,- kr.
 Læs mere 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen