Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Nøgle til førerrum - i hænderne på uvedkommende (Generelt)

af mss ⌂, 16/1 2019, 08:29 (1921 dage siden) @ Ib Jensen

Personligt var jeg mest til at "svineristerne" kunne sættes til at vaske malerierne af - gerne til en "polske timeløn". På denne måde modregnes i erstatningen. Kombineret med fodlænke, så jo flere timer der lægges, jo hurtigere ryger lænken af....

Min pointe er blot, at hver gang vi her i forum beskæftiger os med klatmalerier på togmateriel, er der altid et par neandertalere, der er af den opfattelse, at vi skal sætte dansk lovgivning ud af kraft og indføre straffemetoder som i middelalderen. Den holdning har de lov til at have, men hvor er det dog gabende kedeligt og forudsigeligt at læse om hver gang.

Slap dog af Ib!
Det er sq da kun naturligt at folk lufter deres frustrationer over sådan nogle vandaler.
Ved du godt at man ikke skal tage alt man læser bogstaveligt?
Det er det der står "mellem linjerne" der er det centrale.

Det er en udtalt frustration/afmagt over at de fleste slipper afsted med gang på gang at begå dette hærværk, der koster os alle mange millioner om året.
Mange får aldrig betalt gælden hvis de overhovedet får en dom.
Og så sidder der sådan nogle pædagogiske bløddyr og synes at det er så fint det de laver, og pænt spørger dem om ikke de mon kunne male på en kommunalt udpeget mur i stedet? Men det er jo ikke derfor de maler. Det er for at "fucke med samfundet"!
Det er en mentalitet man har støttet op om i ydre venstreorienterede kredse siden Christiania og bz-bevægelsens tid. Det hører en anden tid til, men man nægter kategorisk at sætte grænser for hvad der er en "naturlig" del af ungdommen. At støtte op om "små revolutioner" er romantiseret i visse kredse.
De unge selv kommer angiveligt fra alle baggrunde, generelt aner de slet ikke at deres hærværk koster os alle, for de har ikke forstået hvad "systemet" er. Det er primært forældrenes fortjeneste da de ikke har gidet at tale med deres børn om det -eller selv romantiserer juniors gerninger...

--
Mvh MSS
Min fotoside: http://mortenschmidt.piwigo.com/
Over 9000 fotos i over 200 albums


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

E-maskinernes sidste tid på Sjælland
E-maskinernes sidste tid på Sjælland

Denne artikel af Henrik Madsen udspringer af en brevveksling vedrørende tenderen til DSB E 978, der i mange år henstod på Godsbanegården. Artiklen fortæller om de sidste E-maskine ture i 1. distrikt og lidt om Kong Frederik den IX´s begravelse.

Læs mere

Jernbanebøger

OHJ 38 - Historien om et lokomotiv

OHJ 38 - Historien om et lokomotiv. Pris 210 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak