Forundersøgelse af Ny Kastrup Lufthavn Station (Trafikpolitik)

af Togbus, Foldingbro, onsdag 23. januar, 2019, 19:16 (147 dage siden) @ cz

Der er åbenbart nogen, der har fortalt Transport-Klovnen (citat andetstedsfra i dette forum :-D ) at det er valgår i år. Den undersøgelse burde jo nok have været iværksat en hel del tidligere.

Det er et led i almindelig nymodens valgstrategi. Man fremsætter en byge af forslag som kan sætte dagsordenen, styre initiativet og fratage oppositionen muligheden for at komme til orde. Det er i hvert fald meningen. Og jo mere soleklare og åbenlyse desto bedre, for de vil dermed være svære for oppositionen at kritisere. Oppositionen kan så komme med forslag som de siddende kan bruge embedsværkets modelapparat til at vise hvor uansvarlige de er og hvor dårlig business.casen er for disse.

Man vil fremstå realistisk og ansvarlig og søge fornyet mandat til endnu en valgperiode. Selve forslagene er sådan set ikke partipolitik, da de fleste er båret frem gennem embedsmænds stædige påvirkning af politikerne og disse embedsmænd venter tålmodigt på den rette timing og et "vindue" for at komme gennem med deres forslag.

Derfor kommer det nu og ikke før.

--
- busser når det er billigst


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen