Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Regeringens trafikudspil (helt OT) (Trafikpolitik)

af Togbus, Foldingbro, 24/1 2019, 09:55 (1891 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Det er allerede begyndt at lække:

https://jyllands-posten.dk/indland/trafik/ECE11145402/politikere-bekraefter-planer-om-t...

Spændende, om jernbanerne bliver betænkt, og i øvrigt også spændende, om det tipper fra blå til rød blok ved det kommende folketingsvalg. I morges gav prognoserne rød blok 54% af stemmerne. Men meget kan ændre sig, ved vi.

Uden at det skal blive politisk spåkoneri, så er dagsordenen rykket i retning af løsninger for borgerne, i stedet for ensidig jublen over digitalisering og ensidig skyde skylden på fremmede. Og S' rykken mod højre på visse punkter klemmer også blå stue.

Jernbanen tipper ikke balancen en tøddel, men kan sammen med andet "miljø-noget" signalere "grøn velvilje". Dermed skal man ikke tro at jernbanen i Danmark nu skifter til "noget vitalt for samfundet" fra stort set at være "politisk legetøj" for trafikselskaber, politikere og andre interessenter.

Kort sagt kommer initiativerne for sent, for at rykke - man skal vise resultater, ikke igangsætte eller foreslå og alle kan jo konstatere at jernbanen i de kommende ti år vil være en kundefjendsk legeplads for udviklingsprojekter..

--
- busser når det er billigst


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak