Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Regeringens trafikudspil forventes i starten af februar 2019 (Trafikpolitik)

af gaest, 26/1 2019, 08:22 (1910 dage siden) @ Lars Viinholt

Det var Mogens Lykketoft, der som finansminister droppede EL-projektet, og at kalde ham for "et sort får, der ikke dur til noget" , kan vist ikke holde for en nærmere prøvelse.
Men fejlen både dengang og nu er, at venstrefløjen lader sig de mest håbløse projekter (som "Gode Tog Til Alle" og nu "Timeprojektet") binde på ærmet af forskellige uansvarlige "projektmagere", der lover guld og grønne skove for jernbanerne om 10, 20 eller 30 år, og som er komplet ligeglade med etablering af forsvarlig og pålidelig drift her og nu. Imens siver passagererne lige så stille væk - pensionisterne har man f.eks. med en 50% prisforhøjelse på det seneste jaget over i fjernbusserne.

Min kommentar gik på posten som TRANSPORTMINISTER. Lykketoft har aldrig været Trafik/Transportminister. Venstrefløjen er mere til DSB end til jernbane. Derfor slugte de DSB's drøm om et højhastighedsdieselnet (som andre operatører reelt ville være udelukket fra) råt.
Som bekendt står DSB's drøm om et diesel-højhastighedsnet nu oversmurt med grafitti på diverse sidespor og afventer ophugning eller at en sagesløs køber går i fælden.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak