Aarhus-Aalborg igen-igen-igen forsinket yderligere (Jernbanen i dag)

af andersj, Nordjylland, mandag 04. februar, 2019, 22:11 (166 dage siden) @ andersj

Rejseplanen er nu opdateret, og som altid er der 0% samarbejde mellem operatørene til ulempe for kunderne.

ICL afgår "normalt" xx:47 fra Aalborg mod syd, og NJ ankommer fra nord xx:43. Det er nu ændret til afgang xx:44 mod syd, og dermed bortfalder den allerede knappe forbindelse mellem NJ og ICL.

ICL ankommer "normalt" xx:07 til Aalborg fra syd, og NJ afgår mod nord xx:12. Det er nu ændret til ankomst xx:13 fra syd - altså heller ingen forbindelse nordpå.

Der er dog forbindelse med IC der både afgår og ankommer til Aalborg i xx:57.

"Normalt" er i anførselstegn fordi det er ved at være et år siden ICL systemet kørte normalt nord for Aarhus.

Efter at en studerende kontaktede Nordjyske Medier ringede Nordjyske Medier til DSB og nu kan lyntogene alligevel godt køre fra Aalborg xx:47 - det kommer dog ikke til at fremgå af Rejseplanen da det i 2019 endnu ikke er teknisk muligt at rette sådan noget med "kort" varsel. Af artiklen fremgår det:

"Clara Andersen er glad for, at DSB strækker sig, men hun undrer sig: Hvordan kan det være, at jernbaneselskaberne tilsyneladende ikke taler bedre sammen? Trafikinformationschef Tony Bispeskov kender ikke forhistorien og ved ikke, hvilke møder der har været mellem Nordjyske Jernbaner og DSB. Han hæfter sig mere ved, at der er gjort opmærksom på problemet, og at DSB reagerer på det.

-Men jeg anerkender fuldt ud, at de nordjyske togrejsende har været mange ting igennem på den strækning, og det er ikke sjovt at se rejsetiden forlænget, siger Tony Bispeskov."

Sammenhæng er et begreb der indenfor kollektiv trafik bliver et større og større fremmedord, selvom det bliver vigtigere og vigtigere i takt med at der kommer flere og flere operatører og aktører.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen