IC2 i Rumænien (Generelt)

af Christian Bruun, fredag 08. februar, 2019, 21:19 (249 dage siden) @ kme
redigeret af Christian Bruun, fredag 08. februar, 2019, 21:40

Den sande historie kan nok ses her:
https://www.jernbanen.dk/forum/index.php?id=128036


Sandheden er ofte det man gerne vil se, men eftermiddagens tog fra Bukarest til Brasov afgik i hvertfald punktligt fremført af MP 5714. Og det lader ikke til at passagererne udebliver. Toget var vel omkring 80-90 % fyldt ved afgang fra Bukarest. -Men det er selvfølgelig også fredag.

[image]

Jeg er i øvrigt ikke enig med "mihai" om, at der ikke er tale om luksustog. I en skandinavisk kontekst er et IC2-tog ikke luksus, men i forhold til hvad der ellers kører i Rumænien, er det nu absolut i den øvre ende af skalaen.
Også selskabets nattog, der ganske vist rigtignok er ældre renoverede vogne, holder en ret høj standard. -både efter rumænske og europæiske forhold, og aftenens nattog fra Bukarest til Arad, som jeg befinder mig i, når disse linjer skrives, er ganske pænt besat -men også kun på fire vogne.

Om Astra Trans Carpatic formår at få økonomi i selskabet må tiden vise, men jeg synes faktisk at de fortjener ros for at gøre et godt forsøg, ikke mindst fordi de faktisk virker seriøse, og leverer et godt tilbud.

Med venlig hilsen
Christian Bruun


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen