IC2 i Rumænien (Generelt)

af Christian Bruun, lørdag 09. februar, 2019, 05:38 (380 dage siden) @ ivar

Nu har der jo udbredt enighed om, at de togsæt overhovedet ikke virker. Kunne det tænkes, at rumænerne bare er for dumme til at opdage det?

De har ihvertfald endnu ikke fået øjnene op for at det er alt for dyrt og besværligt at holde DSB's aflagte EA-lokomotiver i drift :-)

Spøg til side: Der er mange forskelle på Rumænien og Danmark, og lønniveauet er helt sikkert med til at gøre at det er væsentligt billigere at holde -også besværligt- jernbanemateriel kørende. At arbejdsmiljøet så heller ikke er på samme niveau som i Danmark gør, at omkostningerne bare generelt er lavere.
Sammenholdt med at transportarbejdet på jernbanen er stort, og tilsyneladende stadigt voksende, betyder det at jernbanemateriel, der ikke længere har en fremtid i Danmark, sagtens kan have det i Rumænien.

Og så skal man lige huske at Rumænien reelt er et ret godt udviklet industriland. Der findes både ekspertise og kapacitet til at både bygge og vedligeholde jernbanemateriel.

mvh.
Christian Bruun


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen