Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Aarhus-Aalborg igen-igen-igen forsinket yderligere (Jernbanen i dag)

af andersj, Aalborg, 9/2 2019, 23:50 (1864 dage siden) @ andersj

Selvom DSB lovede at togene skulle vente til xx:47, så glemte de at sige det til personalet og Banedanmark. Nu har man så valgt at ændre det fra xx:47 til at man venter to minutter på Nordjyske Jernbaner. Aha.

Uddrag fra artikel i dagens Nordjyske Stiftstidende:

"Men onsdag oplevede pendlerne, at DSB-toget var kørt, da de stod af det blå tog fra Nordjyske Jernbaner.

Regionaltoget var ankommet rettidigt, og DSB beklager hændelsen, der affødte en del kritiske henvendelser fra utilfredse pendlere. De mener, at statsbanerne har begået løftebrud.

DSB har indskærpet over for eget personale -og over for Banedanmark, der har ansvaret for signalstyringen -at hvis regionaltoget fra Vendsyssel ankommer rettidigt, skal man vente to minutter for at få de rejsende med, som skal videre sydpå med lyntoget."

I løbet af ugen valgte man også at ICL toget der ankommer sydfra xx:13 skal ankomme i spor 3 istedet for spor 1. Så når ICL ankommer et par minutter før tid, så er det umuligt at nå Nordjyske Jernbaner xx:12 fra spor 1.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Indsend billederSvenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak