Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Ny jernbane i østjylland (Generelt)

af mikedk2100, 11/2 2019, 21:52 (1900 dage siden) @ Togbus

Ja, det kræver kendskab. Men det er nu sådan set også departementschefen der i sidste ende afgør hvad ministeriet lægger navn til. Magt er koncentreret på få hænder på Slotsholmen, men det er der altså ingen konspirationsteori i. Magten er yderligere blevet koncentreret i de seneste årtier med Finansministeriets centrale rolle som dels distribuerer skolede kontorchefer o.a. til de øvrige departementer......

Jeg har tidligere arbejdet i en del år på Slotsholmen, dog ikke i Transportministeriet. Men der er ingen tvivl om, hvem der har det sidste ord derinde - og det er ikke ministeren! Det har flere sager i medierne de seneste år vidst også tydeligt vist.

Man kan jo så spørge, om de politikere vi vælger ikke er nogle skvat, når de ikke tør tage magten tilbage. Men det er også OT.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Hvad er det?
Hvad er det?

Her er en lille samling på 28 jernbanebilleder optaget gennem de seneste 30 år og spørgsmålet er nu, hvad de forestiller? Forhåbentlig kan nogle af Jernbanen.dk´s jernbanekyndige læsere identificere nogle af motiverne.

Læs mere

Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak