Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Flydende Kattegatbro for tog... (Generelt)

af mhv_vsvt, Holbæk / Rørvig, 21/2 2019, 21:08 (1863 dage siden) @ kme

Lav i stedet en lyntogsforbindelse København-Kalundborg og sejl med en hurtigfærge kun for gående passagerer mellem Kalundborg-Aarhus. Bagage tjekkes ind/ud i hhv. Kbh og Aarhus, ikke noget slæberi. Kalundborg har allerede skinner helt til havnen. En ren passagerfærge er billig og skal kun kunne tage et fyldt lyntog.

- Hvorfor ikke gå all-in og så få fat i en hurtigfærge mere ala Mols-liniens - og så tage passagerer, biler og fragt med på en ny Kalundborg - Aarhusrute? - så har man også noget at bruge den nye Rute 23 til når den er færdig.

Og der skal som andetstes foreslået selvfølgelig være jernbaneforbindelse både til den nye terminal i Aarhus og Kalundborg via diverse havnebaner.

--
Mhv_vsvt alias Michael Hvidberg
Daglig pendler med bus/tog
Absolut amatørfotograf


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak