Drop S-togsplaner på Kystbanen og spar milliarder (Generelt)

af Anonyme, tirsdag 26. februar, 2019, 07:30 (368 dage siden) @ Banemanden

Jeg bygger det på den gennemsnitlige rejselængde er ikke kh - Frederikssund/Helsingør, det er selve strækningen som passagererne i gennemsnit rejser.
Forstået på den måde, at på Kystbanen rejser hver passager i gennemsnit længere end den gennemsnitlige passager rejser på Frederikssundsbanen


Men det er jo slet ikke tilfældet. Du skrev, at Kystbanen var meget længere end Frederikssundsbanen. Ellers er det jo umuligt at finde ud af. Du kan tro der også er mange på s-banen der rejser til andet end kh.

Jeg ved ikke om vi taler forbi hinanden, når jeg skriver "den gennemsnitlige rejselængde", så er det den gennemsnitlige tur som den gennemsnitlige pendler tager, altså ikke hvor lang banen er i sig selv. Fx at den gennemsnitlige rejselængde på Kystbanen er 8 stationer, imens den på Fs banen kun er 5 stationer (fiktive tal).
Forklaringen med kh var egentlig blot for at illustrere hvad jeg mente, men fik det tydeligvis ikke skrevet klart nok - beklager.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Svenska-lok
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen