Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Fjernbussen gør det muligt for endnu flere at rejse i Danmar (Trafikpolitik)

af Schienenwolf, Læsø, 2/3 2019, 17:59 (1881 dage siden) @ Jimmy

Fatter stadig ikke politikernes tankegang vi skal have mere miljø m.m. Men de gør lige det modsatte flere busser og lastbiler på vejene. Der bliver også flere og flere biler på vejene som de slet ikke er bygget til mange steder. Man bruger millioner og atter millioner på udvidelser af veje og større parkeringspladser.

Ja, fordi det vil et flertal vælgerne nu en gang have. Det kaldes demokrati. De er i de fleste tilfælde langt mere rationelle, fleksible og effektive end tog. Men du skal nu ikke bekymre dig. De underdimensionerede veje skal nok blive udbygget "hen ad vejen".

Ved godt man også bruger mange penge på jernbaneområdet, men hvor bliver alle de penge af???


De bliver brugt til Ringstedbanen, nyt signalsystem, Lindholmbane, metroer, letbaner og den slags, som du bestemt ikke skal ønske dig mere af, for så vil der være mange flere penge, der forsvinder, uden at d8u forstår, hvor de bliver af.

Der må værre nogen der virkelig lever fedt af de jernbaneprocjekter der er sat igang det er fuldstændig vanvittigt at det skal koste flere millioner for at grave et hul i jorden. Eller sætte nogle skilte eller master op, ved godt at i dag skal der laves alle mulige tåbelige planer og undersøgelser der koster en herregård hver gang. Men det må da kunne gøres mere enkelt og billigere, tror virkelig der er nogle personer/firmaer der virkelig scorer kassen på disse projekter.

Det har du formentlig ret i. Det er ligesom dem, der scorer kassen på et udleje arealer til opstilling af ineffektive vindmøller og solcellefarme til politikernes "miljø", som mere end noget andet netop ødelægger miljøet og vores natur. Den slags bør stoppes hurtigst muligt.


Gør det selvfølgelig heller ikke bedre når vi har nogle politikere der ikke aner en skid om hvad der foregår i den virkelige verden og kun lader sig styre af EU og alt det lort det finder på der nede.

Så er I to; politikerne og dig, der ikke aner en skid om, hvad der foregår i "virkelige verden" jf. nedenfor.


Hatten af for nordmændene de siger nej til udlicitering af NSB, der kunne vi lærer noget her i Danmark.

Og nej, det gør de ikke. Det er kun noget, de gør inde i hovedet på dig. Det sker ikke i den virkelige verden.

--
Hilsen
S

Strør ægte Læsø sydesalt i dine sår.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak