Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Der er snart valg (Trafikpolitik)

af re20000, 3/3 2019, 20:52 (1873 dage siden) @ Togbus

Det ville glæde rigtig mange hvis der også var nogle politiker der ville slås for mere personale i togene og på de større stationer hele tiden og i alle tog. Det ville jo også nedsætte arbejdsløshedstallene og forhindre noget af alt den grafitti og gratister der drøner rundt i togene uden gyldig billet eller kort m.m.

Men sjovt nok så bliver det aldrig nævnt nogen steder...

Kun skærer ned og spare folk hele tiden...

Det er kun et spørgsmål om lønniveau. En månedsløn svarende til kontakthjælp eller endnu bedre til hjemsendelsesydelse vil skabe mange jobs. Om ydelsesnyderne vil tage dem er så en anden sag.

Som arbejdsløs er jeg ved at være træt af de ureflekterede fordomme man skal lægge ryg til fra skurvognsbesserwissere! Hvordan vil du have man skal få råd til spraydåser til at male med for en integrationsydelse? Og hvis jeg var på integrationsydelse hvordan skulle jeg så bære mig ad med at blive hjemsendt til Sjælland? Så er der jo ingen anden udvej end at køre på røven eller stjæle malingen. (Ironi kan forekomme). Skaf mig min oprindelige hårfarve tilbage (ikke gråt), hjælp mig af med min mangeårige erfaring (så jeg lader mig koste rundt med betingelsesløst og uden overenskomst) og sæt mig til at lave nogle analyser, betænkninger og prognoser bag en skærm på et kontor og giv mig en tårnhøj hyre og ikke noget ansvar, så skal jeg nok være der!

Nold


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
DSB MZ1434Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak