signalsystemet - status? (Generelt)

af ThomasTT, lørdag 09. marts, 2019, 15:56 (626 dage siden) @ ThomasTT

Tak for links og info.

For mig at se giver det anledning til en vis optimisme. Systemet fungerer tilsyneladende i nordjylland, hvorfor det primære problen må antages at være materiellet, og her er det nu åbenbart lykkes at installere det i et IC3, og i så fald virker det vel ikke urealistisk at det er i alle de tog om fire år. Uafhængige eksperter haf iflg banedanmark sagt god for den reviderede tidsplan.

Den største svaghed virker til at være deres plan B med gamle signaler, immunisering osv, der åbenbart bliver markant dyrere end antaget. Forhåbentlig kan det være ligegyldigt. Hvis systemet i praksis fungerer i nordjylland og i ic3 burde plan A række.

Måske kan signalsystemet begynde at b!ive en positiv historie, fx når man i nordjylland går videre fra opstartfasen og begynder at udnytte potentialet.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Togbelysning
Togbelysning
Denne artikel stammer fra bogen ´De danske statsbaner 1847 - 1947´ udgivet af DSB, og gennemgår udviklingen indenfor togbelysningen i de første 100 år af dansk jernbanedrift lige fra stearinlys til 24 volts elektriske pærer.


 Læs artiklen 
3 flyttefirma tilbud
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen