Avatar

Hurra - I er blevet moderne, tillykke :-) (Generelt)

af Schienenwolf, Læsø, lørdag 09. marts, 2019, 23:56 (225 dage siden) @ Mester

Hurra for flere medpassagere og flere togforbindelser.
Tillykke I er blevet hip :-) - det har vi selvfølgelig vist I er hele tiden, men nu har andre også opdaget det.

(Det er altså ikke ment dårligt, det er en rigtig positiv udvikling)

Du burde vide at store dele af debatørkorpset her på jernbanen.dk aldrig kunne drømme om at køre med tog nogen som helst steder hen.

Flere benytter enhver given lejlighed til at postulere, at det er bedre at køre busser, mens mange andre aldrig kunne drømme om at flytte bagdelen væk fra bilsædet.

Hvorfor i alverden skulle de dog også det? Folk bruger tog, når det er praktisk for dem og de har brug for det - ikke fordi andre mennesker mener, at de skal. Men du har ret i, at det som oftest ikke er bedre at køre busser. Man kommer hurtigere og mere komfortabelt frem i en bil.

Hvornår har du sidst set et forslag om udbygning og forbedringer af jernbanerne, som ikke er blevet hånet og latterliggjort her i debatten?

Hvornår har du sidst set et forslag her i debatten om udbygning og forbedring af jernbanerne, som er blevet realiseret? Realistiske og bæredygtige forslag er det svært at skyde ned, så det er jo nok derfor.

--
Hilsen
S

Strør ægte Læsø sydesalt i dine sår.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen