Nivå sporanlæg (Generelt)

af Frank Poulsen, søndag 10. marts, 2019, 10:53 (75 dage siden)

Jeg sidder og gennemlæser "Jernbanen" nr. 1 2019. På side 8 står der til sidst i artiklen (startende side 7) om S-tog til Helsingør følgende: Desuden vil Banedanmark blive bedt om en mulig ændring af sporene i Nivå og Snekkersten (Flere transversaler) så det bliver lettere at genoprette trafikken.

Hvordan ser i at flere transversaler i Nivå kan afhjælpe dette? I Snekkersten kunne jeg godt se en fordel for at Lille Nord kunne køre ind og ud samtidig eksempelvis, hvis man nordfra kunne køre direkte ind i Spor 4 uden at komme gennem de sporskifter der køres i, i dag. Men Nivå har jeg svært ved at gennemskue hvordan flere sporskifter skulle hjælpe?

Jeg vil stadig mene at anlæggelse af et 3. hovedspor fra Klampenborg til Rungsted (gerne helt til Nivå, men tror Rungsted kunne gøre det, hvert fald med nuværende standsningsmønstre og køreplan) ville hjælpe langt mere.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen