Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

K20 - Ringsted Systemet (Jernbanen i dag)

af andersj, Aalborg, 13/3 2019, 15:03 (1870 dage siden) @ OttoJensen

Det billede af toggangen på Viby Sj. som du viser her, må være fra en dag hvor der var ændringer i toggangen (på grund af Ringsted?), og tognumrene er heller ikke de normale. Det bruges ofte ved sporarbejder at lade IC-tog standse i Viby og Borop


Det kan godt være der er et eller to stop pga. Ringsted mm., men min pointe er at IC laver stop (også i den normale kørerplan K19 samt K18) på Viby og Borup station.
Og at disse vel forsvinder fra K20.

IC 16xx er tog der har et andet standsningsmøsnter og køreplan end takttogene IC 1xx og IC 8xx. De kører tidligt og sent i driftsdøgnet og stopper ved alle stationer fordi der ikke er kundegrundlag til separate fjern- og regionaltog på disse tidspunkter. Mon ikke de fortsætter med at betjene Viby Sjælland og Borup i K20, da de også delvist standser i Trekroner og Hedehusene på tidspunkter uden regionaltog.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Assens Sukkerfabrik
Assens Sukkerfabrik

De danske Sukkerfabrikker opførte i 1883-84 Assens Sukkerfabrik, der i over 100 år var en stor og vigtig arbejdsplads i Assens. Læs i denne artikel om fabrikkens historie med fokus på roebanesystemet og de lokomotiver, der befarede det.

Læs mere
Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak