signalsystemet - status? (Generelt)

af Pylorus, torsdag 14. marts, 2019, 09:17 (592 dage siden) @ ivar

Måske de kritiske journalister - der af visse tillægges en status som profeterne og evangelisterne - skulle have været kritiske på forkant. Det er let nok at være kritisk bagefter.

Ivar - Kan du uddybe din bemærkning?

Journalister skal som de fleste af os tjene deres løn hjem gennem arbejde som giver mening for arbejdsgiveren. Så indtil noget begynder at gå skævt vil der næppe være en historie.

Jeg synes personligt at det er en god ting at vi lever i et land hvor undersøgende og kritiske journalister kikker virksomheder og det offentlige over skulderen.

Forhåbentlig lærer vi noget af de ting som bliver afsløret / blotlagt.

Desværre har især det offentlige i de senere år fået en tiltagende "lukkethed" og selvtilstrækkelighed.
Måske fordi lederne i stigende grad har en baggrund fra en business school end fra det faglige miljø som de skal stå i spidsen for.
Samtidig har især folketingspolitikere (og specielt dem som sidder på regeringsmagten) tiltaget sig en større magt og de forskellige ministerier er i stigende grad underlagt Finansministeriet.
Alt sammen noget som ikke fremmer åbenheden og fagligheden.

Så det med at være "kritisk" på forhånd er ikke blevet nemmere - tværtimod!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Sønderjyske jernbaneminder
Sønderjyske jernbaneminder
Uwe Hänel fortæller her om sin barndom i Sønderjylland i 1940erne og sin interesse for jernbaner. Hukommelsen fejler ikke noget, når Uwe fortæller om de forskellige lokomotivtyper, tog gennem Jernbanegade i Sønderborg, gasværket osv.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen