signalsystemet - status? (Generelt)

af ivar @, fredag 15. marts, 2019, 01:43 (220 dage siden) @ Pylorus

Jo, meget gerne.
Efter det meste af et arbejdsliv i en branche, der i høj grad var underkastet de fleste af Murphys love, giver jeg ikke meget for ing.dk's kritiske og undersøgende journalistik. Man afdækker hvad, der efterfølgende er åbenlyst.
Det kunne jo være interessant, om de undersøgende og kritiske journalister kom ud af starthullerne lidt tidligere i processen og afdækkede mulige problemstillinger.
Det er nemt nok efterfølgende at lave store overskrifter om IC4, signalprogrammet, ulykken på Storebælt eller for den sags skyld - uden sammenligning - en mislykket stegt flæsk med persillesovs.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Teglværker i Danmark
Teglværker i Danmark
Her er en oversigt over danske teglværker. Listen indeholder de teglværker, der (så vidt vides) havde jernbanespor enten i form af eget spornet eller sidespor til en anden jernbane. Med tiden vil listen også indeholde de lokomotiver, der tilhørte de enkelte teglværker.


 Læs artiklen 

Jernbanebøger

Fra Portør Til Stationsleder
Fra Portør Til Stationsleder
Pris 190,- kr.
 Læs mere 
LNJ M4
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen