signalsystemet - status? (Generelt)

af Pylorus, fredag 15. marts, 2019, 10:09 (767 dage siden) @ ivar

Jo, meget gerne.
Efter det meste af et arbejdsliv i en branche, der i høj grad var underkastet de fleste af Murphys love, giver jeg ikke meget for ing.dk's kritiske og undersøgende journalistik. Man afdækker hvad, der efterfølgende er åbenlyst.
Det kunne jo være interessant, om de undersøgende og kritiske journalister kom ud af starthullerne lidt tidligere i processen og afdækkede mulige problemstillinger.
Det er nemt nok efterfølgende at lave store overskrifter om IC4, signalprogrammet, ulykken på Storebælt eller for den sags skyld - uden sammenligning - en mislykket stegt flæsk med persillesovs.

Hej Ivar
Søger man på IC4 & ing.dk - ja så startede man faktisk med kritiske artikler tilbage i 2009.
Det var på det tidspunkt at DSB opdagede at man ikke fik det man mente at have bestilt og begyndte at returnere togsættene.

Jeg er ikke bekendt med at man forud for 2009 generelt var vidende om at disse nye togsæt skulle give de problemer som det efterfølgende viste sig at de havde.

Igen - journalister skal leve af at skrive og lave en historie om noget som ikke er meldt ud giver problemer - er det ikke at bede om for meget?
Nogen skal jo betale deres løn!

Problemet er snarere at firmaer og især offentlige institutioner bevidst holder "problemer" skjult så længe som muligt!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB plakat 1949

DSB plakat 1949
DSB plakat 1949 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen