Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Frygter trafikkaos pga. togentusiaster (Generelt)

af Niels, Aarhus, 5/4 2019, 12:16 (1820 dage siden)

Kære togentusiaster

Union Pacific er tæt på at have færdiggjort restaureringen af et af Verdens største damplokomotiver: Big Boy no. 4014. Det kan man læse meget mere om her.
Lokomotivet skal efterfølgende køre fra Cheyenne i Wyoming til Ogden i Utah, og i den forbindelse frygter vejmyndighederne og politiet trafikkaos langs ruten, da lange strækninger af jernbanen ligger parallelt med veje, som giver gode muligheder for foto- og videooptagelser.
Derfor henstiller man til de mest ivrige entusiaster, at de ikke parkerer langs highways og ikke skaber farlige situationer i deres iver efter at få de bedste billeder. Læs mere her.

Tja - vi togentusiaster er et særpræget folkefærd - og de amerikanske i særdeleshed -mon det nogensinde vil komme til noget lignende her i landet, hvor man måneder i forvejen må advare om risikoen for trafikkaos, fordi et renoveret damplokomotiv skal ud at køre for første gang i lang tid:-D

Men mon ikke, at vi - på trods af de amerikanske myndigheders advarsler og trusler om sanktioner - alligevel får nogle spændende billeder og film at se her på nettet, når "bæstet" skal ud på de lange skinner igen.

Med venlige hilsner

Niels H.

--
Niels


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak