Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Metroen stopper ikke ved aktivering af nødbremsen (Generelt)

af Schienenwolf, Læsø, 8/4 2019, 01:46 (1816 dage siden) @ Svend

Når den så endda er førerløs, så synes jeg det er langt vigtigere, at passagerer, som kan se evt forhindringer kan stoppe skidtet. Især når det kaldes en nødbremse.

Tænk hvis nu et tag blæste af et hus under en storm i Ørestaden og landede uheldigt. Så kan de stakkels passagerer blot vente på braget, for computeren siger, at toget skal køre til nærmeste station.

Man skal i hvert fald melde klart ud, at toget IKKE standser ved træk i nødbremsen. Og så kalde det for noget andet.

.
Netop!

Enig! Der skal slet ikke være nogen nødbremse på metrotog, og dette skal meldes klart og tydeligt ud. Der skal kun være den bremse, som kaldes noget andet. Så ved folk, at det ikke nytter noget at brokke sig, hvis toget ikke standser med det samme. Gad i øvrigt vide, hvor mange metrotog, der konstant kører rundt i systemet uden at kunne stoppe, fordi nogen har trukket i nødbremsen. Det bør TV2 undersøge nærmere.

--
Hilsen
S

Strør ægte Læsø sydesalt i dine sår.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
DSB F489

Jernbanebøger

Med Mariane fra fjord til hede

Med Mariane fra fjord til hede. Pris 410 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak