Tinglev-Padborg -> Vejle tunnel (Generelt)

af Jakob S. Engbæk, lørdag 13. april, 2019, 11:43 (190 dage siden) @ ivar

I forhold til omgivelserne ligger Vejle jo allerede i kælderen, så hvorfor bore? Den giver omtrent lige så meget mening som en tunnel under Vejle Fjord i stedet for en ekstra bro.
Vejle er kun en irriterende omvej. Det er selvfølgelig synd for vejlenserne og deres selvforståelse, men Vejle er bare en unødvendig omvej.
Trekant området er i dag Kolding-Fredericia-Horsens, Vejle er koblet af og ligger bare til pynt i midten.

Det de i Vejle og Skanderborg ikke forstår er at planen er at der skal køre mange flere tog og de skal kører hurtigere. Det giver også hurtigere forbindelser fra de to byer end nu.

Jeg forstår ikke hvorfor man ikke sætter en landevej på jernbanebroen, så det bliver lettere at komme fra den ene side af fjorden til den anden med bil. Når det er sagt, så er en jernbanetunnel ikke en så dårlig ide mellem Brejning og Hedensted: https://ing.dk/artikel/billig-tunnel-under-vejle-fjord-bedst-baade-mennesker-natur-198991


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen