Avatar

Afvikling af Cepos... (Generelt)

af mss ⌂, søndag 14. april, 2019, 12:54 (72 dage siden) @ Schienenwolf

Ville give væsentlig mere mening.
Fatter ikke at de ultraliberale grødhjerner stadig får spalteplads...

Nå, men jeg havde forresten besluttet at forsøge at ignorere alt fra den kant, så det vil jeg gå tilbage til...

God påske! :-)


Der er såmænd ikke noget nyt i, at reationære totalitære typer, der har våde drømme om at begrænse ytringsfriheden og styre, hvem der får spalteplads, også har en meget begrænset fatteevne og er så karaktersvage, at de ikke magter at overholde egne beslutninger, når de øjner en chance for at pudse deres glorier og pudre sig med, at de så sandelig ikke selv er grødhjerner.

Dine paroler har så ingenlunde noget at gøre med hvad jeg skrev.
At jeg drømmer om at Cepos en dag afvikler sig selv er hverken totalitært eller reaktionært, det har jeg sq lov til iht. ytringsfriheden.
At man engang imellem slækker på sine principper er i øvrigt et typisk menneskeligt træk som egentlig kun er fremmed for den type du beskylder mig for at være, men som passer væsentligt bedre på dem jeg kritiserer.

Jeg kan kun konkludere at du må have følt dig truffet af min kritik.

Det er heldigvis tydeligt for de fleste at Cepos vurderinger er på linje med aggressive veganere, religiøse fanatikere og andre der vælger at sætte en udvalgt idealisme foran sund fornuft og empati med andre mennesker der mener noget andet end dem.
Jeg ønsker ingenlunde at knægte ytringsfriheden, har blot et ønske om at alle fanatikere på et tidspunkt får en åbenbaring og indser at ingen mennesker er ens, har de samme behov eller de samme ønsker som dem. Indtil dette sker har jeg min gode ret til at kalde dem hvad jeg vil, i dette tilfælde grødhjerner...

--
Mvh MSS
Min fotoside: http://mortenschmidt.piwigo.com/
Over 8500 fotos i over 200 albums


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
3 advokat tilbud

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen