9 år fra askeskyen (Generelt)

af Peter Christensen, fredag 19. april, 2019, 12:11 (37 dage siden) @ Jørgen Pagh Jensen

Endnu mere vildt: Kan godstogslokomotiver som f.eks. EG bruges til at trække en vognstamme hele vejen. Jeg ved godt, at EG ikke må køre passagertog, fordi der ikke er betalt moms af lokomotivet, men i en international krise kunne der måske findes en hurtig løsning på det rent juridiske. Kunne det lade sig gøre at finde (hurtige) tekniske løsninger, så det i praksis kunne ske?

Næppe.
Hvis flytrafikken indstilles, så vil en del af den fragt, som ikke kan komme med fly (og det er faktisk en del), finde andre måder.
Min teori er at en del finder vej til jernbanen og DB vil næppe slippe lokomotiverne; godstogene skal bare fyldes op med tons.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Lyntogenes triumftog mod Lillebælt
Lyntogenes triumftog mod Lillebælt
Lars Christensen har været i avisarkivet og fundet tre reportager fra indvielsen af Lillebæltsbroen og indsættelsen af de nye lyntog i 1935. Artiklerne blev bragt i Berlingske Tidende og Randers Amtsavis.


 Læs artiklen 

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen