Avatar

9 år fra askeskyen (Generelt)

af Schienenwolf, Læsø, fredag 19. april, 2019, 20:26 (353 dage siden) @ Karsten Henneberg

Der er ingen grund til bekymring. Hvis flertallet af befolkningen er for, så vælger flertallet ved næste Folketings- og EU-parlamentsvalg naturligvis nogle partier og politikere, der gennemfører den ønskede afgift. Det gælder jo trods alt menneskehedens fremtid, så her vil flertallet naturligvis vælge det rigtige. Gode mennesker vil redde planeten fra kllmakatastrofen, og skulle dette efter valgene vise sig ikke at holde stik, så er det enten fordi, at der rent faktisk ikke var noget flertal, eller også fordi flertallet af gode mennesker i virkeligheden er ondt.


S - det tror jeg ikke - vi har en gås, der lægger æg ude i Kastrup, og den er der kun meget få partier, der har lyst til at slagte. Især ikke de ansvarlige partier (dem der ved at man har brug for 90 stemmer til finansloven)

Kikker man på EU, er det kun halvdelen, der har valgt at indføre passagerafgifter, typisk dem megen indenrigs fly, da en krone tjent på CO2 afgifter er lige så god som en skattekrone.

Derimod ses at lande, der tjener på deres lufthavnafgifter, vælger at undlade passagerafgiften

Kilde: https://www.dr.dk/nyheder/indland/europaeisk-klima-ngo-kritiserer-danmark-ikke-have-fly...

Nej, jeg tror det heller ikke. Men det var nu heller ikke mig, der påstod, at der er et flertal i befolkningen. Jeg søgte blot at skabe lidt positiv optimisme omkring, at befolkningsflertallet nok skal vælge de rigtige politikere. Der er ingen grund til at tro, at folket svigter. Det er jo en alvorlig sag, det her drejer sig om, så det vil være katastrofalt, hvis folket svigter.

--
Hilsen
S

Strør ægte Læsø sydesalt i dine sår.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen