Skal Danmark lukkes ned (Generelt)

af Vollensir, tirsdag 23. april, 2019, 08:22 (552 dage siden)

Hva er det for nogle politiker vi har her i landet, de er jo ved at give vores land væk til andre. Alt skal udlicitere og privatiseres hvorfor?????????

Vi har et samfund hvor der er offentlig transport, sundhedsvæsen, postvæsen m.m. Ja det koster penge og hva så. Det er offentlige instanser til borgerne der er aldrig nogen der har sagt det skal give overskud.

Men ikke destomindre prøver vores politikker godt hjulpet af det forba.... EU.

Kan ikke se fordelen i udlicitering, politikerne siger det er billigere og bedre service hmmm hvor er den bedre service, elendige tog, dårlige sæder, det trækker af h til ved vinduerne, ingen personale, meget motorlarm i togene, ingen eller få direkte forbindelser uden togskifte, hvor er den bedre service???????

En masse personale ved ikke hvad de skal er de stadig sikret arbejde, kan de blive boende der hvor de bor nu. Hvad bringer fremtiden, hvorfor skal man ødelægge det for en masse mennesker hva får man ud af det, ud over usikre medarbejder der hverken ved om de er købt eller solgt. Det sgu for tarveligt af de dansk politiker.

Ved godt at der desværre også kører en masse DSB tog rundt uden togpersonale, men togene er da af noget bedre kvalitet og passagerkomfort. Og de tog er er personale er som regel flinke til at hjælpe ved forsinkelser, tabte forbindelser m.m.
Hvor der kan gives en taxibon videre.

Den service yder de privat selvskaber ikke, det må du selv finde ud af.

Vi havde et velfungerende postvæsen det skulle politikerne også ødelægge med alt deres plat og smarte ideer. Helt forrykt at der skal gå 5 dage fra man sender et brev fra den ene landsdel til den anden. Tag til Tyskland send et brev fra Flensborg til. München og de har det dagen efter.....

Hvorfor skal vi forærer hele vores land væk til andre lande der skal drive vores offentlige instutioner, bare fordi politikerne kun tænker økonomi og gør alt hvad EU siger og befaler.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen