Atter aflysninger på strækning 29 (Jernbanen i dag)

af Henrik Hansen ⌂ @, Vejen, onsdag 24. april, 2019, 20:57 (173 dage siden)

En nedfalden køreledning på Taulov station forårsager aflysninger på strækningen til Esbjerg, hvor alle tog her til aften er aflyste og erstattet af togbusser.

Togene til/fra Sønderborg vendes i Kolding, så de passagerer skal kun med togbus mellem Fredericia og Kolding. Passagerne mod Esbjerg skal med togbus fra Fredericia og helt til Esbjerg, hvis det er deres rejsemål.

Det virker underligt, at man vælger at aflyse alle tog til Esbjerg, når det er muligt at køre mellem Kolding og Esbjerg, og med 3-4 togsæt kunne driften vel opretholdes i næsten normalt omfang. Men traditionen tro, så sværger DSB til togbusser, når disponeringen ikke er helt ligetil - det er nok dejlig bekvemt set fra Driftscenteret ved Hovedbanegården, men mon passagerne har samme opfattelse - det tror jeg næppe.

På den anden side, så er de tilbageværende passagerer vel hærdet i et vist omfang så der skal mere til at slå dem ud, ellers havde de nok valgt andre transportmidler...


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen