Atter aflysninger på strækning 29 (Jernbanen i dag)

af SEB, torsdag 25. april, 2019, 20:23 (172 dage siden) @ ivar

Ved ikke om det er banedanmark der har ansvaret for infoskærmene. Men det var jo heller ikke "kun" infoskærmene. Rejseplanen viste samme fejl, og selv på DSB's egen app, kunne man købe billetter og pladsbilletter til ikke eksisterende tog - Det er vel ikke banedanmark? Ellers burde DSB måske tage grundigt fat i "kravetøjet" på banedanmark, når de laver sådanne fejl? Der burde være mulighed for at hive en ret anseelig kompensation hjem, hvis det er banedanmark der er eneansvarlig?

Lidt konspiratorisk, så kan man få den tanke igen igen; at det er fordi man ønsker at folk skal benytte privatbil, så man kan få nedlagt al togdrift! Som tidligere skrevet: Uheld kan ske, som man ikke er herrer over. Men den information man så giver efterfølgende, den bør være rigtig! Og de togsæt der udgik - Men som ikke stod som værende aflyst, dem kunne man købe billet og pladsbillet til indtil få minutter inden afgang - Selvom man på det tidspunkt nok burde vide, at de ikke ville køre, eftersom de slet ikke var i nærheden af at være på vej mod Esbjerg!

Men nå pyt, det er jo kun vestjylland... Og så gør det jo ikke så meget... Vi venter STADIG på en eller anden form for kompensation eller blot en form for undskyldning, for de mange måneder, hvor man havde fjernet halvdelen af alle togafgange, sidste gang man havde problemer med køreledningerne mod Esbjerg. Ikke som Sjællænderne der straks fik kompensation, dengang de måtte undvære ME-lokomotiverne. Men nu er der jo nok stor forskel på Sjællændere og Jyder, med hvad man kan byde folk? (Og ja, jeg er godt GAL!!!! For det er bare ikke i orden!!!! Uanset om det så er banedanmark eller DSB der er skyldige i den "elendige" information. Eller for at tro, at man bare kan behandle jyske kunder som vinden blæser!)

Erling


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Hvad er det?
Hvad er det?
Her er en lille samling på 28 jernbanebilleder optaget gennem de seneste 30 år og spørgsmålet er nu, hvad de forestiller? Forhåbentlig kan nogle af Jernbanen.dk´s jernbanekyndige læsere identificere nogle af motiverne.


 Læs artiklen 

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen