Signalprogram - Nye forsinkelser (Jernbanen i dag)

af andersj @, Aalborg, fredag 26. april, 2019, 20:07 (522 dage siden) @ Togbus

Men det virker desværre ikke. Nu er der igen togbus mellem Gentofte og Hillerød.
Farcen er næsten total!


Det er slet ikke samme system på S-banen som på fjernbanen. S-banen får CBTC ligesom Cityringen, mens fjenbanen er ERTMS.

CBTC = Siemens.
ERTMS Øst = Alstom.
ERTMS Vest = Thales & Strukton.

Så må du gerne forklare hvorfor det ene system er bedre end andre. Argumentationen for nye signalsystemer var vist noget om at rettigheden og anden systempålidelighed skulle være langt bedre end "det gamle skrammel" som man ville erstatte.

Der har vist aldrig kørt så mange busser mellem Gentofte og Hillerød som efter man gik i gang med at nedbryde et håbløst forældet signalsystem. Gad vide om der havde været brug for lige så mange busser hvis man havde kørt videre med det "upålidelige og håbløst forældede system"?

Jeg kender ikke så meget til CBTC og de problemer der er med det, udover at det er udviklet til metroer og den langsigtede plan er at reducere lokomotivførerbudgettet med 100% hos S-togene.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder
E-maskinernes sidste tid på Sjælland
E-maskinernes sidste tid på Sjælland
Denne artikel af Henrik Madsen udspringer af en brevveksling vedrørende tenderen til DSB E 978, der i mange år henstod på Godsbanegården. Artiklen fortæller om de sidste E-maskine ture i 1. distrikt og lidt om Kong Frederik den IX´s begravelse.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen